Keukens

DUIDELIJKE PLANNEN & ECONOMISCHE PRIJZEN:

We waarderen de feedback die we van onze klanten ontvangen, dus we streven er voortdurend naar om een project van hoge kwaliteit te leveren, op tijd en binnen het budget. Het proces begint met plannen die gedetailleerd genoeg zijn om nauwkeurigheid te bieden en een verbintenis om op schema te blijven en de taak af te maken wanneer we zeggen dat we dat zullen doen. We hebben een uitstekende staat van dienst bij het afronden van ons werk en om u, wanneer beloofd, in uw nieuwe keuken te krijgen.

WERKWIJZE:

Eerste vergadering: volledige plannen betekend nauwkeurigheid bieden.
Als de projecttekeningen al voor hande zijn, zullen wij met u contact opnemen om je plannen en de werf te bekijken.
Als je een idee hebt wat je wil maar nog geen plannen hebt, kunnen onze ontwerpers deze eerste vergadering bijwonen om je ruimte te bekijken en je ideeën te horen. Op basis van wat u wilt bereiken, kunnen zij een inschatting maken van hoeveel het gaat kosten.

NAUWE COMMUNICATIE MET DE EIGENAAR:

Onze werkprestaties en management verdienen ons meer complimenten van onze klanten dan enig ander aspect. Ze waarderen onze communicatie, onze praktische benadering en ons respect voor de jobsite, die meestal een bezet huis is. Voordat we beginnen, leveren we u een geprojecteerd schema voor uw werk, zodat u weet wanneer u verschillende beslissingen moet nemen (apparaten besteld, hardhout gekozen, enz.). We coördineren alle inspecties en onderaannemers om ervoor te zorgen dat uw werklocatie veilig en schoon is. We beperken het aantal taken dat we tegelijkertijd uitvoeren om ervoor te zorgen dat elke taak aandacht krijgt en zo snel mogelijk uitgevoerd worden. We hebben geen andere werken die belangrijker zijn dan het uwe!
Als uw plannen door zijn getekend, komen we bovendien langs de site om de voortgang te controleren.

Interesse in een Inno Reno keuken?

Contacteer ons